Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

Vlasec Stroft GTM 300m

Kód: S6316
od 395 Kč

Zvolte variantu

Vlasec Stroft GTM odolný vůči změně počasí, slané vodě, vláčný, velmi odolný proti oděru, nízká průtažnost a nulová tvarová paměť. Vlasec má velmi široký spektrum využití v muškařině, přívlači a lovu na feeder.

Detailní informace

Průměr: 300m/0,16mm
Skladem | S6316
Můžeme doručit do: 9.5.2024
395 Kč
Průměr: 300m/0,18mm
Skladem | S6318
Můžeme doručit do: 9.5.2024
395 Kč
Průměr: 300m/0,20mm
Skladem | S6320
Můžeme doručit do: 9.5.2024
420 Kč
Průměr: 300m/0,22mm
Skladem | S6322
Můžeme doručit do: 9.5.2024
450 Kč
Průměr: 300m/0,25mm
Skladem | S6325
Můžeme doručit do: 9.5.2024
495 Kč
Průměr: 300m/0,28mm
Skladem | S6328
Můžeme doručit do: 9.5.2024
515 Kč
Průměr: 300m/0,30mm
Skladem | S6330
Můžeme doručit do: 9.5.2024
540 Kč

Detailní popis produktu

Temperované rybářské vlasce STROFT – ABR, GTM, FLUOR patří v posledních letech k absolutní špičce a představují „HIGH-TECH“ v této branži, což dokazují získané zlaté, stříbrné a bronzové medaile z posledních mistrovství světa a Evropy ve všech kategoriích sportovního rybolovu.

Co je to temperace: pod tímto pojmem se rozumí dodatečné zpracování teplem v přesně stanoveném časovém prostoru a při určité teplotě. Při temperování se odstraní vnitřní napětí materiálu, které vzniká po lisování, během ochlazování a tvrzení. Zároveň proběhne zpevnění a zhuštění povrchu „zavařením“ silikonteflonových molekul.

Nosnost:

0,08 mm - 0,90 kg

0,10 mm - 1,40 kg

0,12 mm - 1,80 kg

0,14 mm - 2,30 kg

0,16 mm - 3,00 kg

0,18 mm - 3,60 kg

0,20 mm - 4,20 kg

0,22 mm - 5,10 kg

0,25 mm - 6,40 kg

0,28 mm - 7,30 kg

0,30mm - 8,00kg

0,35mm - 10,50 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Vlasce, Rybářské potřeby Stroft
Záruka: 2 roky
Výrobce: Stroft

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: