Prut Delphin Method CONXEPT 60g / 3x špička
Kód: 101003236Související produkty
Detailní popis produktu
Blank prutu je vytvořen z lehkého 24T karbonu, který dodává dostatečnou pevnost a odolnost a zároveň umožňuje konstrukci prutu o malém průměru a tím jeho nízkou hmotnost. Vyznačuje se parabolickou akcí, ideální pro plynulé nahazování a vychutnání si souboje s každou zdolávanou rybou. Progresivní akce prutu zároveň snižuje možnost vyváznutí ryby z háčku.
Kombinace ergonomicky tvarované EVA pěny a korku na rukojeti poskytuje výborný úchop a příjemnou manipulaci s prutem i během častého nahazování a zdolávání. Samozřejmostí u tohoto modelu je také spolehlivé sedlo s předním závitem, do kterého lze upnout všechny standardní feedrové navijáky.
Blank prutu je osazen přetvarovanými, dvoustopkovými očky se SIC výplní, které excelentně vedou vlasec či šňůru a zároveň zamezují jejich zamotání během nahazování. Díky jejich černé barvě vytvářejí spolu s matným blankem a korkem na rukojeti vyladěný sportovně-elegantní design, doplněný o svěží, bílo zelené prvky.
Delphin Method Conxept vám nabízíme v různých délkách, vzhledem k individuálním potřebám každého rybáře. V základu je dodáván se setem tří špiček, které umožňují přizpůsobit citlivost daným podmínkám.
Technické parametry:
Model 330cm/60g
Počet dílů: 3
Průměr blanku nad rukojetí: 11mm
Počet oček: 11
Transportní délka: 116cm
Hmotnost: 186g
Rukojeť: EVA pěna
Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 45cm
Průměr špičky: 3mm
Model 360cm/60g
Počet dílů: 3
Průměr blanku nad rukojetí: 11,5mm
Počet oček: 12
Transportní délka: 126,5cm
Hmotnost: 220g
Rukojeť: EVA pěna
Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 48cm
Průměr špičky: 3mm
Model 360cm/60g
Počet dílů: 3
Průměr blanku nad rukojetí: 12mm
Počet oček: 13
Transportní délka: 136cm
Hmotnost: 260g
Rukojeť: EVA pěna
Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 51mm
Průměr špičky: 3mm
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.