Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

Krmné boilies

Chystáte se na ryby? Tak to vám nesmí chybět krmné boilies od RybářůvKrámek.cz s dopravou zdarma od 1 500 Kč a 5% slevou po registraci.

1 položek celkem
JET FISH Premium Clasicc boilie 5kg
499 Kč

Jet Fish Premium Clasic je vysoce účinné a cenově dostupné boilie, které je vhodné jak pro rychlé chytání, tak i pro...

200312

Krmné boilies

Krmné boilies (resp. jeho povrch) krásně změkne a mnohem lépe začne ve vodě vypouštět atraktivní látky. A když si vybavíme s jakým množstvím krmného boilies budeme krmit, pak díky tomu vytvoříme naprosto luxusní krmné místo, kterému se říká krmný koberec, ze kterého se bude uvolňovat lákavá pachová stopa, čímž je pro kapry neodolatelná. Boilies je dostupné většinou v 3kg balení, 5kg nebo také 10kg.

Potřebujete poradit s výběrem? Patříme mezi přední odborníky na krmné boilies a rádi vám pomůžeme ulovit správné zboží. V našich vodách nás můžete osobně odchytit na adrese Nádražní 42, 564 01 Žamberk, kde pro každého rybáře máme otevřený krámek od PO - ST (10:00 - 16:00), ČT - PA (10:00 - 17:00) a každé sobotní dopoledne od 8:00 - 11:30. Že tak daleko cestu nemáte? Nevadí. My vám zboží doručíme do každého kraje, bez ohledu na to, je-li vám domovinou Praha, Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Liberec, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Ústí nad Labem, Zlín, nebo malá víska s malebným rybníčkem plným kapříků. Své dotazy nejen na krmné boilies můžete posílat e-mailem: info@rybaruvkramek.cz, nebo telefonicky každý všední den od 8:00 - 19:00 na +420 608 553 866. Zaregistrujte se na našem e-shopu a získejte 5% slevu už na první nákup. Budeme se těšit na vaše dotazy, přání a vyprávění o největším úlovku. Společně si už nenecháme žádnou rybu utéct!

Oblíbené filtry z kategorie boilies: boilies v dipu, pelety, hotové boilies, obalovací pasty, pruty na ledteleskopické pruty, navijáky shimanoháčky na ryby