Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

SEMA Balance Unlimited 500g/270cm

Kód: 1701270ES
1 499 Kč
U dodavatele, expedujeme do 3 dnů
Můžeme doručit do:
5.4.2024

Pruty Balance Unlimited 500 byly sestrojeny k lovu na moři a dají se využít i pro lov sumců. Materiál blanku je Solid Multifibre Construction což je plný kompozitní materiál složený z axiálních vláken vytvrzených epoxidovým polymerem. Tento materiál je velmi odolný a proto vhodný na výrobu extrémně namáhaných mořských prutů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Materiál tak zaručuje extrémní pevnost i odolnost proti nárazům a nešetrnému zacházení. Protože prut bude velmi námáhán, je i jeho spoj řešen tak, aby odolal zdolávání velkých dravých mořských ryb - Directional Put Over Connection je kovový spoj s pojistnou šroubovací maticí a se směrovou pojistkou, aby nedošlo k otočení špicky proti spodnímu dílu. Rukojeť Extra Power Grip je zkonstruována tak, aby se dal dobře využít celý potenciál prutu. Prut má prodlouženou tvarovanou rukojeť, aby páka byla co možná nejdelší a bylo tak možné zdolávat velké dravé ryby. Koncovka prutu skrývá pod gumovou zátkou adaptér na Butt Pad. Balance Unlimited 500 jsou osazeny AG očky s tvrzenou konstrukcí rámu.Prut má 11x očko.

Technické parametry:

Provozní délka: 270cm
Transportní délka: 142cm
Vrhací zátěž: 500g
Váha: 1093g

Doplňkové parametry

Kategorie: SUMCOVÉ PRUTY, Sumcové pruty Jaxon, Pruty Sema, Dvoudílné pruty, Sumcové pruty Sportex, Sumcové pruty Sema, Kaprové pruty Sema, Rybářské potřeby Sema
Záruka: 2 roky
Výrobce: Sema
Použití dle druhu rybolovu: Sumcové
Délka prutu: 2,7m
Akce prutu: 500g
Počet dílů: 2-dílný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: