Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

STOJAN MIVARDI RODPOD HARDCORE XL 6 NOHOU

Kód: M-RPHC
3 690 Kč
U dodavatele, expedujeme do 3 dnů
Můžeme doručit do:
24.4.2024

Nekompromisní a mimořádně stabilní stojan na pruty. Standardně je dodáván se třemi páry teleskopických noh v různých délkách s bajonetovým systémem výsuvu. Použití různých délek noh a různá nastavení jejich úhlů umožňují řadu variant postavení stojanu, které se vypořádají s každou situací.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aretace výsuvu centrální části i sloupků obou hrazd jsou řešeny robustními zámky s velmi jednoduchým ovládáním. Rozložení i složení stojanu je proto otázkou několika okamžiků.

 Balení obsahuje:

•stojan

 •3 páry nohou různé délky

 •luxusní obal

 Pelety Rapid jsou vyráběny na vlastní výrobní lince Mivardi, což zajišťuje přímou kontrolu nad výrobním procesem a maximální možnou kvalitu. Obsahují výběrové moučky, tekuté potravy, aminokyseliny, kvalitní oleje a špičková aromata.

Tyto pelety jsou během speciálního výrobního procesu lisovány pod obrovským tlakem z čerstvě extrudovaných surovin. Jejich atraktivita pro ryby je nesrovnatelně vyšší oproti běžným peletám, vyráběným pro průmyslový výkrm v rybochovných zařízeních. Používají se především na kratší lov nebo pro založení a „rozjetí“ lovného místa na delších výpravách. Mnohdy předčí co do počtu záběrů i hodně atraktivní boilie. Výborné jsou při použití na závodech jako návnada, ale i k nastražení pod háček.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stojany na pruty, Rybářské potřeby Mivardi
Záruka: 2 roky
Výrobce: Mivardi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: