Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

Tripod Delphin STATIC

Kód: 870000320
1 959 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Delphin STATIC patří do série velmi populárních stojanů - Tripod. Stojan je velmi kvalitní, stabilní a variabilní.Příjemná cena potěší každého rybáře. Součástí dodávky je přepravní, impregnované pouzdro.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Celá základna je postavena na třech nohách, které jsou vyrobeny z lehkého, ale robustního 22mm kulatého profilu. Profily jsou povrchově barvené práškovou barvou, která nabízí vynikající ochranu proti korozi, opotřebení a agresivnímu prostředí. Všechny závity (vnější i vnitřní) jsou vyrobeny z mosazi, což výrazně přispívá k celkové kvalitě stojanu. Nepopiratelnou výhodou Static oproti běžným stojanem, které jsou postaveny na kulatých profilech je, že Delphin STATIC má vytvořené drážky ve výsuvných profilech ramen tak, aby zabránily nežádoucímu "protáčení se" stojanu, když ho zatížíte na jedné straně. Pro zajištění maximální stability je středový kloub vybaven hákem pro zavěšení závaží, které zvýší jeho stabilitu, zejména za silného větru. Delphin STATIC umožňuje nastavení variabilní výšky i sklonu prutů. K tomuto účelu slouží tři teleskopické nohy základny a centrální kloub, který dovoluje nastavení sklonu.

Technické parametry:
 Počet prutů: max.3
 Výška nohou: 40-65cm
 Nastavení délky vrchní části: 75-130cm
Šířka přední hrazdy: 43cm
Šířka zadní hrazdy: 38cm
 Hmotnost: 2,5kg
 Transportní rozměry: 85x35x15cm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Stojany na pruty, Rybářské potřeby Delphin
Záruka: 2 roky
Výrobce: Delphin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: