Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

Delphin držák deštníku

Kód: 435001010
117 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024

Zapichávací držiak dáždnika Delphin je vyrobený z ocele. Vďaka dvom ostrým hrotom a ploche na chodidlo, zatlačíte tento držiak veľmi jednoducho aj do ozaj tvrdého podkladu. Pomocou matice následne dotiahnete vložený dáždnik. Vďaka tejto matici je možné použiť tento držiak aj pre dáždniky, ktorých hlavná tyč má výrazne menší priemer, než je vnútorný priemer držiaku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zapichávací držiak dáždnika Delphin je vyrobený z ocele. Vďaka dvom ostrým hrotom a ploche na chodidlo, zatlačíte tento držiak veľmi jednoducho aj do ozaj tvrdého podkladu. Pomocou matice následne dotiahnete vložený dáždnik. Vďaka tejto matici je možné použiť tento držiak aj pre dáždniky, ktorých hlavná tyč má výrazne menší priemer, než je vnútorný priemer držiaku. Celý držiak je povrchovo upravený kvalitnou kladivkovou farbou, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a ochranu pred hrdzou či poškriabaním.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: PŘÍSLUŠENSTVÍ CAMPING
Záruka: 2 roky
Výrobce: Delphin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: