Nově zaregistrované zákazníci obdrží slevu 5% hned po prvním přihlášení! Sleva se nevztahuje na jíž zlevněné zboží! Přejeme Vám příjemné nakupování.

Polarizační brýle Delphin SG POWER

Kód: 920121230
590 Kč
U dodavatele, expedujeme do 3 dnů
Můžeme doručit do:
5.4.2024

 Vysoce odolné brýle černo žlutého designu. V ceně jedněch brýlí, dostáváte až dvoje! V sadě brýlí SG POWER se totiž nachází 2ks žlutých a 2ks šedých skel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rám brýlí je navržený na jejich jednoduchou výměnu. V úrovni ukončení ramínka se nachází pojistka, kterou zatáhnete a pootevřete rám na výměnu skel. Po výměně pojistku opět jednoduše zajistíte. Tím pádem nemusíte pro různé světelné podmínky s sebou nosit dvoje brýle. Šedé skla jsou ideální do slunečného dne s vysokou intenzitou světelných paprsků. Kromě rybaření se výborně hodí i pro řízení. Žluté skla oceníte ve zhoršených podmínkách, jako je déšť, mlha a podobně. Brýle SG POWER jsou zabalené v textilním pouzdře 18x10cm. K brýlím je možné dokoupit tvrdé pouzdro Delphin SG Case.

Technické parametry:
Šířka nos: 1,8cm
Rozměr skla: 6,5x3,5cm
Délka ramínka: 13cm
Hmotnost: 28cm

Polarizační brýle Delphin jsou vysoce kvalitním produktem se všemi potřebnými certifikáty a zkouškami vyžadovanými Evropskou unií. To garantuje jejich zdravotní způsobilost a špičkové vlastnosti potvrzené mnohými testy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Polarizační brýle, Rybářské potřeby Delphin
Záruka: 2 roky
Výrobce: Delphin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: